Medlemskap

Bli medlem i

STARS Bootcamp

Vi ønsker å ha deg med på laget! STARS vokser stadig og jo flere vi blir jo morsommere blir det! Vi har et stort fokus på samhold og har et sterkt ønske om å bli bedre sammen. Vi har timer som tar for seg hele kroppen, hvis du ikke har tid til å trene flere ganger i uken og timer som er spesielt tilpasset forskjellige kroppsdeler, for de som ønsker å fordele treningen utover hele uken. Noen eksempler på timer er Full Body, Upper- og Lowerbody, Butt, Core,  Tabata og Cardio. Vi har også Performance økter for de som ønsker å yte litt ekstra. 

Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du melder deg på kan du ta kontakt gjennom kontaktskjemaet under. Her tar vi deg med på en omvisning, går gjennom treningsformen og introduserer deg for STARS universet!

Medlemskapet inneholder også fri tilgang til S-Camp. 

Drop Inn
pakker

100 NOK
  • fra 100,- pr. time


12 mnd avtale

899 NOK
  • pr. måned.

3 måneders
avtale

1099 NOK
  • pr. måned.

Hjelp til å velge

Medlemskap

STARS Bootcamp Åsane er en bootcamp som har kvalitet og service  som hovedfokus! Vi stiller med et treningskonsept som bygger på enkle og effektive prinsipper som gjør tøff trening gøy. Dette i sammenheng med et sosialt og gøyalt miljø skaper resultater. 

Org.nr: 926 310 763