Medlemskap

Bli medlem i

STARS Bootcamp

Vi ønsker å ha deg med på laget! STARS vokser stadig og jo flere vi blir jo morsommere blir det! Vi har et stort fokus på samhold og har et sterkt ønske om å bli bedre sammen. Vi har timer som tar for seg hele kroppen, hvis du ikke har tid til å trene flere ganger i uken og timer som er spesielt tilpasset forskjellige kroppsdeler, for de som ønsker å fordele treningen utover hele uken. Noen eksempler på timer er Full Body, Upper- og Lowerbody, Butt, Core,  Tabata og Cardio. Vi har også Performance økter for de som ønsker å yte litt ekstra. 

Hvis du ønsker en uforpliktende prat før du melder deg på kan du ta kontakt gjennom kontaktskjemaet under. Her tar vi deg med på en omvisning, går gjennom treningsformen og introduserer deg for STARS universet!

Medlemskapet inneholder også fri tilgang til S-Club (Sissels)

Vi håper du gleder deg like mye som oss!

Pris inkluderer tilgang til S-CLUB

FORHÅNDSSALG 12 mnd

899 NOK
  • pr. måned.

3 mnd. avtale

1399 NOK
  • pr. måned.

TEST RUN - tilbud

999 NOK
  • STARS og S-CLUB 1 mnd. INGEN binding (ord.pris 1499,-)

12 mnd. avtale

1099 NOK
  • pr. måned.

6 mnd. avtale

1299 NOK
  • pr. måned.

1 mnd. avtale uten binding

1499 NOK
  • pr. måned.

Meld deg på gratis

Prøvetime

STARS Bootcamp er et fullskala bootcampsenter som har kvalitet og service  som hovedfokus! Vi stiller med et treningskonsept bygger på enkle og effektive prinsipper som gjør tøff trening gøy. Dette i sammenheng med et sosialt og gøyalt miljø skaper resultater. 

Org.nr: 926 310 763